Rólunk

Cégünk

2021-ben alakultunk azzal a céllal, hogy elősegítsük a szemlélet- és paradigmaváltást úgy a városi zöldövezet gazdálkodásban, mint a mezőgazdaságban, vagy csak egyszerűen virágba borítsuk az emberek kertjét, mosolyt csalva az arcukra.

Termékeinkkel igyekszünk növelni és fenntartani a biológiai sokszínűséget, biztosítani a beporzók számára szükséges virágokat, a mezőgazdaságban ápolni a talajt, megvédi az eróziótól és fizikai-, kémiai degradációtól.

Csapatunk

Fiatal dinamikus csapatunk biológusokból és gazdákból áll, így igyekszünk biztosítani a hozzáértést és hatékonyságot minden területen.

Mindannyian elkötelezettek vagyunk a természet mellett, hiszünk a természetközeli gazdálkodás hatékonyságában és a virágos rét gyógyító erejében.

Úgy gondoljuk, hogy a jövőben az ilyen típusú magkeverékek használata ténylegesen hozzájárul a biodiverzitás megőrzéséhez, a mezőgazdaság természet- és környezetbarátabbá tételéhez, illetve az éghajlatváltozás negatív hatásainak mérsékléséhez.

Ajánlások

Elgondolásaink helyességét számos külföldi tapasztalat bizonyítja az amerikai és európai kontinensről (Egyesült államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Magyarország, Szerbia, stb.).

Romániában ez a megközelítés teljesen új, úttörők vagyunk ezen a téren, de reméljük hogy néhány éven belül sok hazai példa is lesz már úgy települések zöld övezeteiből, mint magánkertekből, kertészetekből és a mezőgazdaságból egyaránt.

Termék hozzáadva a kívánságlistához
Product added to compare.

Ez az oldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.