Despre noi

Seed Green Partner

Firma a fost fondată în 2021 cu obiectivul declarat, de a contribui la schimbarea de paradigmă atât în managementul spațiilor verzi urbane, cât și în agricultură. Sau, într-un scenariu alternativ, pur și simplu pentru a înflori grădinile sau terasele oamenilor, astfel aducându-le un zâmbet pe față.

Prin intermediul produselor noastre încercăm să contribuim la menținerea și/sau creșterea biodiversității și la asigurarea florilor necesare polenizatorilor. În agricultură încercăm să contribuim la protejarea solului, prin diminuarea eroziunii și prevenirea degradării fizico-chimice.

Echipa noastră

Este alcătuită din tineri biologi și agricultori dinamici, astfel încercând să asigurăm profesionalismul și eficiența în domeniile abordate.

Toți suntem adepții naturii, credem în eficiența agriculturii ecologice și în puterea vindecătoare a pajiștilor înflorite.

Suntem convinși că folosirea acestor amestecuri de semințe, în viitor, va contribui în mod semnificativ la menținerea biodiversității, la ecologizarea agriculturii și la diminuarea efectelor negative a schimbărilor climatice.

Recomandări

Ideile noastre sunt susținute de nenumăratele experiențe de pe continentul American și European (Satele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Germania, Ungaria, Serbia, etc.)

În România abordarea noastră este o noutate absolută, astfel suntem pionieri în domeniu, dar sperăm din tot sufletul, că în anii ce urmează, o să avem multe exemple pozitive atât din spațiile verzi urbane din țară, cât și din grădini particulare, sere și zone agricole autohtone.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe despre cookie-uri.